Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo to zła zabawa jest

ruletkujecie sobie z nimi
w cyklu liczy się zatopiony
wśród trafień do bólu
w imię obcej woli

chodzi lisek koło drogi
nie ma ręki ani nogi
na kogo wypadnie tego zmora
w imię naturalnej racji

dziecięce zabawy w piekło i niebo
mają oba kolory na niby
wasze kończą się czerwonym
w imię śmiertelnej powagi

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!