Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesień

rudym odcieniem
czerwony kier
rzuca liśćmi
chłosta wiatr
wachlarzem
po twarzy
dojrzałe kasztany
najlepsze na placu
Pigalle

92 596 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!