Menu
Gildia Pióra na Patronite

RUDE

Rude jest piękne
a zarazem wredne.
Trzeba wiedzieć jak kochać rude.

Rude niegrzeczne
Rude przebiegłe
lecz nie fałszywe.

Ruda odda Ci nie tylko ciało
Ruda odda serce, dusze
oraz życie swe.

2954 wyświetlenia
19 tekstów
1 obserwujący
  • 15 September 2018, 15:04

    Mało! :))