Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Rozwinę w końcu żagiel
Mojego okrętu marzeń
Podryfuje nim po morzu złudzeń
Morzu zdarzeń
Dobiję nim do brzegu
Pokonam ból, smutek, cierpienia
Bo będę już przecież, na swej wyspie przeznaczenia...

13 077 wyświetleń
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!