Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cinis et manes et fabula fies

rozwiało mi się życie
jak garść jesiennych liści
w upalnym blasku lipca
składane długo w ciszy
rozbłyskiem słońca płaczę
nie wydam nawet dźwięku
gdzieś w środku się kołacze
rozległy obraz lęku

2404 wyświetlenia
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!