Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen

rozwiał wątpliwości
choć snuje się mgłą
w mlecznej bieli
falują płatki róż

tańczą

cała w kwiatach skąpana
ranek zbudził sen
przysłoniłam okna
przedłużyć noc

nie toń

Krystyna Anna Szklarczyk
15.12.2018r.

70 240 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!