Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl pisany przez ch

Rozważmy dziś taki oto zwrot
Mówi się na przykład o mnie
Że jestem...ujem
Może to oznaczać
Iż jestem wredny
Podpierdalam oszukuje wykorzystuje ludzi
Biję żonę i kochankie

W drugim znaczeniu tego zwrotu
Chodzi o erotykę
A nawet porno
Niewiasta czy mężczyzna
Widząc mnie mówi
Ale ...uj
I tu mają na myśli
Że chcieli by skorzystać ze mnie
By na przykład
Jej piersi i inne wgórki
Czuły mój dotyk
Koniec końców
By orgazmów było
Multum i meritum
Czyly nie udawane

I po trzecie primo
Mówiąc o kimś ...uj
Społeczeństwo ma na myśli
Ze to człek męski
O cechach lwa szarmanckiego
Co to wszędzie
I zawsze pomoże
Nastawi pierś za dziecię nie narodzone
I zrobi coś
z przenoszonym dziewictwem

297 711 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • Gaia

    22 August 2012, 22:46

    Uśmiechnąłeś mnie tą rozprawką nad zakazanym, choć tak potocznym słowem ;)

    od Ewa P.
  • sprajtka

    22 August 2012, 10:34

    Dokładna analiza;)

  • R.A.K.

    22 August 2012, 10:27

    Ch...we, ale niezłe... taki paradoksik! :)

    Pozdrawiam :)