Menu
Gildia Pióra na Patronite

Partyzant losu

rozwarte ramiona losu
jak jaskółki chwile niosą
uciekają szybko lata
a wciąż nie przyszła zapłata

wiecznie jesteś zarobiony
cisną cię systemu szpony
przez palce ucieka zycie
tną boleśnie losu nicie

idź ciągle idź
nie poddawaj się choćbyś tracił dech
idź ciągle idź
twoja dusza wie gdzie prowadzi cię

lecz ciągle zaciskasz zęby
twoje nogi jak dwa dęby
po ziemi twardo stąpają
ciężar życia dobrze znają

ciągle wierzysz w swe marzenia
żaden cios tego nie zmienia
choć raz leżysz a raz stoisz
kopać się już nie pozwolisz

idź ciągle idź
nie poddawaj się choćbyś tracił dech
idź ciągle idź
twoja dusza wie gdzie prowadzi cię

*Tekst do utworu zespołu Scarsclaws z którym występuję

48 111 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    9 June 2019, 17:24

    Zerknij na priv :)

  • 9 June 2019, 11:01

    podoba mi się

    wczoraj pisałem Ci, że chciałbym usłyszeć tę piosenkę i inne Wasze też

    przepraszam za natarczywość, ale na punkcie muzy z dobrymi tekstami mam pier*dolca

    pozdrawiam Ciebie i Twoją kapelę