Menu
Gildia Pióra na Patronite

Erotyk na łące

Teksty z obrazami - Erotyk na łące - motylek96
Erotyk na łące - motylek96

roztapiam się
pod niebem rozebranym z chmur

wśród polnych kwiatów
obficie leje się żar

na piersi i uda
pieści kręgosłup moralny

kładę się u twych stóp
odarta z myśli i słów

nie czas by mróz
skuł serce na dłoni

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!