Menu
Gildia Pióra na Patronite

powroty

foxey

foxey

Rozstania - powroty są czymś powodowane.
Chcę- nie chcę wracać, a potem jestem zazdrosna.
Ranię Ciebie- siebie ranię również, zaczynam tęsknić.
Nie ma mnie- Ciebie też nie ma, dobrze sie bawisz beze mnie.
Tęsknie- Ty juz nie tęsknisz za mną
Żałuję - Ty żałujesz również,wracać chcesz,
a ja mimo wszystkich chwil mokrych od łez jak i czerwonych od gniewu pozwalam Ci zbliżyć się na odległość graniczącą z przekroczeniem granicy przestrzeni osobistej.
Zbliżasz się i zbliżasz, pełzasz jak wąż w najczulsze kąty mojej duszy.
Pomimo tęsknoty,żałości i kolejnej śmierci daje Ci ostatnią szansę ale uprzedzam ...
Nie wracaj jeśli nie jesteś gotowy na otrzymanie serii ciosów prosto w serce - ja już się tego nauczyłam.

4543 wyświetlenia
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!