Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Rozstajemy się
I trzymam Cię na rękach
Moja detynko
W rocznicę poznania

Rozstajemy się
A Ty się uśmiechasz
I mówisz tak spokojnie
Tak cicho

Jakby ktoś podsłuchiwał
Jakby ktoś miał to skraść

to nasze drugie życie słucha
to inne, to po czasie

A nienawiść jest daleko
I żalu już nie ma
Bo to co poprzednie
Przeminęło

I nigdy się nie dowiem
Jaka prawda była
Czy to ja głupi byłem
Że tyś się skończyła...

8804 wyświetlenia
137 tekstów
8 obserwujących