Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy okna przeglądają się w kałużach

lubię nieraz pobyć sama

rozsiąść się wygodnie
zrobić trochę miejsca
w sobie
dla siebie i myśl

niby podróżnik odkrywać
niezbadane strony osobowości

rozbierać na części zaniedbane minuty
zamienione w nieskończoną ilość dni

lubię nieraz pobyć sama

135 844 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    6 August 2014, 18:24

    jak widzę każdy lubi nieraz odrobinę samotności:)

    pozdrawiam:)

  • nieuczesne słowa

    6 August 2014, 02:33

    też czasami " lubię pobyć sama " :)

  • dana1596

    5 August 2014, 11:00

    tak lubię...to jesteśmy już dwie :)