Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Imagination "

Rozpoznanie
Trafnych słów dobieranie
Twarz przy twarzy
Twarz przy smartfonie
Dobry Panie Boże
Technika zgubi świat?
Strzępki myśli
Zabiera wiatr
Wyobraźnia aż piszczy
Głosno daje do zrozumienia
Że jego nie było i nie ma
Cień tamtych obrazów
Myśli które bolą do dziś
Zaginął osobnik
Niewiadomej płci
Aniołem się zwał
Problem podobny miał
Pamiętam tamten rok
Kolejna zdradę.....jego
Nie Twą - na nią przyjdzie czas
Jeszcze wyciągniesz tajną broń
Ból i łzy zaleją Świat
W wyobraźni w dalszym ciągu Ty
Istoto za szklanym ekranem
Przewijasz kolejny film
W sercu mym płomień się tli
A " My tak łatwo palni zbyt "

....
Kiedyś pisane...
Dzisiaj opublikowane
12.04.2022
22:27

281 703 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!