Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec

Rozpoczął się czas
Świata z miękkim podbrzuszem
Wszystko jest miękkie

Plotą o klimacie
Myślą że myślą i myślą pozytywnie
I będą zmieniać

A wszystko to chaos nikczemny
Bo aż nadto kłamliwy
I zwyczajnie po ludzku głupi

To wiatr znad zatoki i portu
To tam rozładowują kontenery
Śmierdzi zgniłym mięsem i lichwą

Nie ma już dobra wspólnego
Jest wspólny dług
Po dziesięć milionów na każdego

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!