Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aplauz (z przymrużeniem oka)

rozpływasz się w mojej duszy
podniebienie pieścisz
subtelnie
usta w rozkosz zamieniasz
- czekolado

39 506 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Es van Guard

    25 January 2023, 09:28

    To jakby cytat ze mnie.... 😂
    Czekolada? TAK! W każdej sytuacji i w każdej postaci.
    🌹

    • Maryla S.

      25 January 2023, 12:53

      Miałam na myśli gorzką czekoladę - dla zdrowotności😉😊

  • 22 January 2023, 18:51

    Ja to jestem czekoladowy łasuch, inne słodycze mogą nie istnieć :)

    Pozdrawiam Autorkę.

    • Maryla S.

      22 January 2023, 21:06

      Pozdrawiam Łasucha czekolady :)