Menu
Gildia Pióra na Patronite

...pewna historia młodości...

Rozpływam się w rozkoszy
Namiętnie dryfując po miłości
Rozpływam się w kroplach szału
Porywu, niecodzienności
Zamykam w sobie małe życie
Nie dodaje mi to radości
Chce z Tobą żyć w spokoju
Nie tłumacząc się z miłości...

724 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!