Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vanitas codzienna

Rozpływam się jak wosk ze świecy,
gdy mnie kąsają życia płomienie,
kiedyś jak każdy
będę tylko wypalonym knotem,
więc pozwalam sobie
na radość i smutek,
wciąż błądzę, szukając tego,
co nazywają spełnieniem.

10 906 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących