Menu
Gildia Pióra na Patronite

Secesja

Rozpłyńmy się złotem
w wieczornych intensywnościach barw
granatu

rozpłyńmy się
między mną i Tobą
miękko
poznawajmy swoje kształty

popłyńmy
w orientalnych wzorach
namiętnie
w szumie morskich głębin
w wietrze rozedrganym
na myśl
o nas

rozpłynięci
zachowajmy tę chwilę
zasypiania w morzu gwiazd
morzu miliona słońc

10 098 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!