Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Cię, wiesz?

Rozplecione dłonie,
złamane serca,
w oczach łzy.
Miłość odchodzi,
nie mamy na to już wpływu.

Skąd ten żal?
Przecież tak miało być,
los tego właśnie chciał.
nie ma już dla nas szans.

Wybacz moje błędy,
je wybaczyłam Twoje.
"Kocham Cię, wiesz?"
Lecz los inaczej chce.
do zobaczenia w lepszym świecie.

3991 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • Poluniaa

    14 December 2012, 17:24

    Starlight: miło mi że aż tak Ci się podobał że brakło ci słów ;) także pozdrawiam ;)

    Katja : dziękuje ;)

  • katjaa

    14 December 2012, 16:57

    świetny..

  • Klauduśka:D

    12 December 2012, 21:03

    true story

  • czarna mamba

    12 December 2012, 09:45

    fajny:)