Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Listopad

Rozpłakało się niebo
z tęsknoty za latem
wiewiórki w dziuplach
liczą orzeszki
a ludziom mokną serca
jesiennie

25 648 wyświetleń
160 tekstów
53 obserwujących