Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość...

Rozpiera mnie
ogromna duma
gdzie początki
były pełne trudności

A Ty Kochana Córko
każdym gestem
wypełniasz matczyne
serce czułością i łzami

Tak dobrze widzieć
Twój postny uśmiech
który odgania lęk
a oddaje miłość...

Moja Inspiracja 🥰.

20.07.2022

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Sexoh't

    31 July 2022, 04:09

    Pięknie Aniu napisałaś.
    Na pewno jesteś wspaniałą Mamą.
    Pozdrawiam Ciebie i Twoją Córcię :)

    od Kruczek78, Pechowa_, Melia
  • Naja

    21 July 2022, 22:27

    Dziecko, to najpiękniejsze dzieło, które możemy stworzyć. Warto się trudzić, widząc jak zbliża się do "doskonałości"...💕