Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Rozpędziłam chmury
teraz same czarne myśli
zderzyły się ze smutkiem
oddzielając słońce od duszy

Umierają we mnie powoli
jeszcze ciepłe kolory świata
karmione zakalcem nadziei
i tym pocałunkiem wiatru na czole...

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących