Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bieganie dobrze mi idzie

Rozpędziłam chmury
teraz same czarne myśli
zderzyły się ze smutkiem
oddzielając słońce od duszy

Umierają we mnie powoli
jeszcze ciepłe kolory świata
karmione zakalcem nadziei
i tym pocałunkiem wiatru na czole...

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących