Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Rozpadam się na cząsteczki
Sucho mi w gardle
Serce kołacze
Wpuszczam miłość
Tak mimo uszu
I rozumu
Za kszty...

276 043 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących
  • szpiek

    11 September 2022, 06:05

    Odebrałem ten tekst jak obawę przed utratą kontroli

    od sprajtka, Hares, Naja