Menu
Gildia Pióra na Patronite

....różową myślą
uderzasz
we mnie
skraplasz się
przenikając
ciało i duszę
wyłaniasz z ciszy
obracasz w milczenie

w ramiona
nabieram powietrza
szeptem
oddycham Tobą...

78 388 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!