Menu
Gildia Pióra na Patronite

miska kaszy

Różnimy się bardziej
coraz
częściej ocieramy
temperamentami ud
siedząc na osobnych krzesłach
śpiąc w odrębnych krańcach
łóżka
które powinno dłoniom
pozwolić odnaleźć ciepło
w mroku codzienności
tyle czasu mija
i trzeba odnowić krzesła
zrobić zimnej pościeli zmianę
już trzeba...

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • eveline2

    17 April 2010, 19:14

    Samotność we dwoje...? Znudzenie..?...Masz rację,czas na ogrzanie serc..Szkoda zaprzepaścić czas i nie tylko....Pozdrawiam Marka:)