Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota

różne ma oblicza

kryje moc uczuć
do miłości
siostry
brata
dzieci
rodziny
miejsc

ta słabość rani
obściskuje aż boli

przywiera maską
uśmiech dobre wrażenie

zrozumienie przez bliskich
najpiękniejszy dar

K.A.Sz. 31.08.2015r.

70 240 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    9 October 2015, 09:18

    tęsknota... znam ją aż za dobrze...

  • Cris

    1 September 2015, 20:56

    Incognito miło mi :)

  • PainWithoutLove

    1 September 2015, 11:34

    śliczny :)

  • Cris

    31 August 2015, 21:10

    bez łez dziękuję.

  • zapach_bzu

    31 August 2015, 20:56

    Dobre podsumowanie.

  • Cris

    31 August 2015, 19:52

    Wzajemnie pozdrawiam...Michał.

  • silvershadow

    31 August 2015, 19:23

    "różne ma oblicza" ... jest tam, gdzie jest miłość.
    Pozdrawiam serdecznie.