Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pójdę sama szukać siebie

Rozmieszkała się we mnie nienawiść
do samej siebie
przez ciebie

zapomniałam, że życie jest piękne
I żyć można lepiej
przez ciebie

a może szczęście zrodzi się w bólach
we mnie, po tobie
nareszcie

13 047 wyświetleń
57 tekstów
56 obserwujących
  • yetick

    9 June 2021, 16:33

    Życie jest piękne i można żyć lepiej.. to prawda 🙂
    Wyjdź na wiosenne słoneczko, otocz się wiosenną aurą i przerwij zaklęty krąg.. życzę szczęścia Ewciu 😊

    od Malachite, zorro4, Kenzo
  • Ellander

    30 January 2021, 22:56

    Nienawiść. Gorąca kochanka rozżalonego wnętrza. Nie raz trzeba narobić bałaganu, żeby siebie uprzątnąć.

  • Kruczek78

    10 October 2020, 18:02

    Niechże ta nienawiść będzie tylko stanem przejściowym, życzę :))

  • Marsjanka1980

    9 October 2020, 20:08

    A po co wyniszczać siebie nienawiścią?
    Jest tyle innych uczuć, których można hmm... spróbować :)

  • OGRODY-MARZEŃ

    9 October 2020, 00:00

    Otwarte oczy to już połowa sukcesu,
    uzależnieni mają je za długo zamknięte.
    I szukają winnego, nie w sobie.
    Łezkę otrzyj Ewcia, miłości tyle wszędzie :-)

  • Nie płacz Ewcia

    8 October 2020, 19:20

    Jak najbardziej Elu.
    Miłość jest ślepa, trzeba czasem cudu, by otwarły się oczy, na czas.
    Dziękuję Ci.

    od Fergus, Helia, OGRODY-MARZEŃ
  • Naja

    8 October 2020, 19:16

    "Miłość powinna uskrzydlać, a nie podcinać skrzydła"...