Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsens odkładam na przyszły rok

rozmieniam na drobne
samą siebie

za wszystkie przemilczane
kompromisy
na języku

żeby poczuć od środka
granice mężczyzny,

który nie z(a)nika w moim sercu
gdy potrzebuję żyć

w swoim imieniu

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • onejka

    31 May 2016, 17:46

    Pokuszę się o stwierdzenie, że nawet zazwyczaj

  • szpulka

    31 May 2016, 16:07

    wiem, tylko życie ma inny scenariusz czasem ;)
    niż ja sobie umyśliłam

  • onejka

    31 May 2016, 10:57

    podoba mi się ten wers - "żeby poczuć od środka
    granice mężczyzny" i dalej też, bardzo
    wiesz czego chcesz :)

  • szpulka

    30 May 2016, 19:25

    dzięki

  • szpulka

    30 May 2016, 19:05

    mnie nie ma :P ale tylko tutaj :)

  • szpulka

    27 May 2016, 10:31

    Michale tekst raczej na deseń notatnika, ale... stąd wole jak taki niedopieszczony :)

    Pozdrawiam.

  • silvershadow

    26 May 2016, 23:56

    Chyba tak ... :-)
    Wiem wiem, dlatego nie będę chwalić tego świetnego tekstu.
    Pozdrawiam.

  • szpulka

    26 May 2016, 11:46

    mężczyźni pewnie też takie miewają, tylko się z tym nie obnoszą ;)

  • Naja

    24 May 2016, 20:59

    Odwieczny kobiecy dylemat. Dla Nas, dla Ciebie, dla Siebie...

    :-)

  • szpulka

    24 May 2016, 08:08

    dzisiaj to nawet mi one zbędne, usunąć myślę lepiej niż zmieniać