Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłosne spełnienie

Rozmarzone nasze spojrzenia
Unikatowa urokliwość wyobrażenia
W serca radosnego poruszenia
Wnika motylowe światło
Włączone pod skórnym uniesieniem
Wewnętrzny przepływ szczęścia
Silnie rozpaleni zakochani
Odszukani w euforii ust
Rozmywa się zachwyt czerwieni
Drapieżne myśli pragną się uwolnić
Ukoronowana rozkosz skrapla dusze
Piękna tęcza miłosnego spełnienia.

19 714 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!