Menu
Gildia Pióra na Patronite

cofnij mnie o rok wstecz.

rozmarzona, śpiąca, dziwnie spokojna,
w spokoju i ciszy, którą dawał senny maj,
noc przed burzą, łagodna, nostalgiczna, upojna..
wierne oczekiwanie na lipcowy ciepły raj.

1061 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • miramija

    3 May 2012, 18:10

    Ładnie... dowód na to, że nie trzeba wielu strof, żeby coś wyrazić.