Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozłożyste drzewa
prezentowały mi
swoje facjaty
wyłożone zdobiennym
niebiańskim marmurem
pruszącym
i opadającym
na latarniach
i drzewach

klimatyczniały chodniczki
całe bielusie
i obcasy
stukały inaczej

ah
zimo
zwiastunko ślubnych
sukni
całego swiata
uwielbiam cię
nie zmieniaj się

6950 wyświetleń
58 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!