Menu
Gildia Pióra na Patronite

* zawsze

rozlana składowa
"...przenika granicę (pęcherzyka) wszystkiego "
ruchomych myśli
na rozdrożu
- blisko...
głodna odpowiedzi
w swoim typie
omijam Cię łukiem
mam " tą " obsesję

* czuję zażyłość - modernlove

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących