Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Azalia "

Rozkwitła kolejny raz
Czy to dobry znak
Wiosna pędzi do serca bram
Czy to kolejny znak
Odpowiedzi brak..

...

20.02.2023
19:16

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!