Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pąk

rozkwita nocą pąk róży
magiczną wonią, dotykiem tęsknoty -
koi ulotny dzień
gdzie brak czasu na chwile pieszczoty

cisza się lgnie do ciszy
spragnione usta kołyszą cię do snu
szeleści czułością płonąca róża
ona dziś jest księżną snów

osłoni cie kloszem, ukołysze
melodią oddechów ...
perłami ubierze twoje sny
śpij kochany śpij

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • mill

    14 May 2015, 06:51

    ...no i leci fisz....