Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...bo miłość

rozkwita najczęściej
w maju
na wiosnę

(może przelotnie w lecie)

kiedy jesienią przychodzi
z liści szaliki plecie

a tak naprawdę
kiedy nastaje
pory roku
- nie obchodzą jej wcale

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących