Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozkołysane ciała
na fali wspomnień
unoszone pyłem
słów
tak odległych
jak My

wciąż zakochani

w miłosnym uścisku
nad rzeką
gdzie słońce malowało twarze
ukochanym brązem
gdzie budowaliśmy mosty
tak,
wtedy szliśmy przez nie razem

nie straszne minuty
nie liczą się wcale

tam, gdzie
niosą mnie marzenia
gdzie chwile ulotne
były jak motyl
na Twojej dłoni

zaufanie

budzisz je w każdym
wspaniały mężczyzno

błagam,

na zawsze zostańmy już
RAZEM .

16 714 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
  • Seneka 18

    26 May 2011, 20:38

    Czym byłby świat bez uczuć...i takich ludzi jak Ty...Pięknie potrafisz opowiadać wierszem...

  • Rikitikitawi

    26 May 2011, 16:47

    Śliiiczne...:)