Menu
Gildia Pióra na Patronite

09.11

Rozgrzane serce
W koloni świateł
Nawet gdy marzną ręce
Przy blasku drugiego boga
Łzy już Twym oddechem otarte.

Na ławce umarłych
Niekończący strumień porozumienia,
Żywa nić oplata roztrzęsione dusze,
Mglisty spokój koi.

Bezpieczni.

5469 wyświetleń
81 tekstów
2 obserwujących
  • Okterka

    11 November 2014, 21:56

    Ciekawy wiersz.

  • krysta

    10 November 2014, 17:32

    zatrzymuje.