Menu
Gildia Pióra na Patronite

smutek...

rozgościł się we mnie
rozlał beznadzieją
ogarnął bezsensem
wżarł

a ja
siedzę tak
spętana
bezsilna
niema
a on
krzyczy czernią

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • Janya

    6 March 2014, 22:06

    Bo ten smutek już tak ma niestety..
    Wiersz bardzo ładny;)

  • vikkka

    6 March 2014, 13:19

    Wiesz super mimo smutku w sercu pozdrawoiam