Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błękitna laguna

rozgonione
puls wariuje
w głowie
nieład
co ma zrobić

rozgoszczona
sobie nie pójdzie
powala
mięknie serce

Pałasz zbroja
szaty nagi
ze światem
nie walczę

tylko ona
Emmelina
błękitna laguna

8194 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!