Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdezorientowana

Rozgląda się na boki
Niepewne stawia do przodu kroki
Mówi, że chce być sama
Ale zawsze ktoś się przystawia
A ona pozwala...
Pozwala i pozwala.

Chyba zgubiła swoje wartości
Po drodze do radości
Wiesz, miała plany i miłości.

Radą jedną służy:
Zanim miłość swą komuś podarujesz,
Nie daj się zwieść nagości.

10 936 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!