Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozebrali mnie..
kazali iść po szkle
nie potrafiłam
zabrali prostą, łatwą prawdę
a oddali pogniecioną, złą.
Nie rozumiem teraz już niczego
Wszędzie przemoc, rządzi pieniądz
Zamurowali nam drogę do piękna
do szczęścia mimo wszystko.
Ulica nosząca dumnie nazwę
miłość teraz opływa w soczystej
głupocie.

5236 wyświetleń
57 tekstów
6 obserwujących
  • Piłkareczka*

    18 June 2010, 08:10

    Od Piłkareczki plus :)