Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozdzieram się na atomy
kawałki nierozrywalne świata
wydobywam z siebie głębie
próżności którą jestem
nie odwracalnie
zepsuta
zakuta we własnym więzieniu
myśli

bezkres czasu
kiedyś się skończy
i wtedy ujrze
swoje
prawdziwe oblicze

9101 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
  • sunrises

    19 November 2015, 00:58

    :)

  • sunrises

    15 November 2015, 02:48

    Dziękuje :)

  • Cris

    15 November 2015, 02:17

    Zatrzymujesz.
    Pozdrawiam.
    :)