Menu
Gildia Pióra na Patronite

jarzmo

rozdwojony cień w dłoni zeszłego
ze słabością obracania się przeciw

z komórki do komórki
wersji siebie
prześlizguje się tnąca wstęga
naświetleń

projekcji twojego spojrzenia

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących