Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ranny po...

Rozdarty pragnie się zaszyć
Telefon do wody wrzucić
Krzykiem ciszę przestraszyć
Koszmar w sen obrócić

Odespać czas miniony
Zmienić myśli bieg
Spojrzeć z innej strony
Zrobić w duszy ścieg

Zawiesić z sobą kłótnie
Zaczekać, aż opadnie kurz
Marząc , że czas ból utnie
Zakończyć sezon ulewnych burz

276 038 wyświetleń
2561 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    31 October 2014, 17:50

    To mój stary wiersz; )

  • RozaR

    31 October 2014, 17:44

    O - tradycyjonalnie ?
    - klarownie ?
    - emocjonalnie
    Nietypowo ale ładnie

  • sprajtka

    31 October 2014, 11:53

    Pozdrawiam zatem Wiktorze;))

  • wikzar

    31 October 2014, 11:51

    Lubię to czytać