Menu
Gildia Pióra na Patronite

" W gorycz oceanu "

Rozdartej duszy płacz
Gorzkim morzem płynie
Żale wpływają do oceanu
Słoneczne dni gubią się
W czerni nocy długiej
Ocean szumi złowrogo
Pochłania mnie - topię się
W goryczy oceanu...

Z serii: ' Ciernie serca '

2019

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących