Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozdarta..
miedzy miłością i tęsknotą za nią,
między przetrwaniem i szukaniem przyjemności.

Rozdarta..
między słowami które dzielą i tymi co zbliżają,
Między zaspakajaniem głodu i gaszeniem pragnienia.

Rozdarta..
między ostatnim pocałunkiem i pierwszym spotkaniem,
miedzy trudem czystości i łatwością wstydu.

Rozdarta..
między absurdem niskich myśli a szczytem wielkich czynów
między gorzkim poczuciem winy a słodkim smakiem grzechu.

Rozdarta..
między fantazją pewności a rzeczywistym niezdecydowaniem,
między Twoim uczuciem a moim kochaniem..

5426 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
  • Ile.Znasz.Sposobow.Zabijania.

    25 March 2013, 18:42

    Z serii "nie wiem czego chcę, ale wiem czego nie chcę" - moje motto. Takie niepewne sytuacje, częste w życiu kobiety.
    Czuć w tym miotające uczucia, od niepewności, rosnących chęci a cichej nadziei. I to jest dobre ;).
    Pozdrawiam.