Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozdając wrzaski na prawo i lewo
rozkładał ciało na bezczeszczenie

efektownie chciał umrzeć

rozpanoszyć się chciał na nagłówkach
pragnął legendy utkanej z domysłów
chciał żeby nad zgwałconym życiem
splamili śmierć szorstkimi łzami

efektownie chciał umrzeć
i prawie mu się udało
zapomniał tylko ukryć grymas
który zdradzał przedśmiertne
bezsilne szlochanie

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!