Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tyle mam Ci do powiedzenia..."

Rozczytaj się we mnie
Ze mną będzie Ci przyjemnie
Poczuj magiczną moc kawy
Być może słodycz czekolady

Napisz jeszcze wiersz niejeden
Zaczytam się w Tobie za dnia...
Nawet, kiedy ciemno na dworze,
Smutek w duszy wieje chłodem

Obiecuję Ci - tyle mogę...
Słowa 'zawsze' dotrzymuję
Rozpromienić chcę Nasze dni
Zeszyt pamięci zakwitnie Ci

....
Nie lubię ' zawsze '
Słowa jeszcze nie złamałam...
....
03.07.2020

281 847 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących