Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIE PORA

rozczesywać skudlone włosy
najbardziej boli nad uszami
potem siąść dumnie w fotelu
zapalić znalezionego marsa
i słuchać Jimmy'ego do zaśnięcia

myśleć ze łzami w oczach
o tych co idą w skwarze
zazdrościć im sił i żałować głodu

a jutro wrzucić do pralki
zabłocone dżinsy i welury
z kwiatkiem
spruć czterokolorowy haft
uciec
porzucić wspomnienia z fotela
taśma Jimmy'ego omotać
śmietnik
a potem
wymalować pokój na biało
wyrwać klamki
i zasnąć

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!